Salut!

Acest blog contine 100% diana si nu este unul dedicat scolii. Majoritatea chestiunilor vor fi barfe prin care se ia in bataie de joc societatea actuala a sec 21. Sper sa va placa!:*

luni, 27 decembrie 2010

Scuzele mele!

Scuzele mele de această lipsă de 2 zile. Cu tot respectul, dar am fost în concediu de Crăciun. Ştiţi voi, familie,prieteni, iar familie şi mai multa familie şi în ajun nimic. Aveţi cuvântul meu ca pana la revelion va scriu în fiecare zi şi sper sa ma descurc şi cu temele pe vacanţa ca sunt destule cât şi pentru la anu' şi la mulţi ani şi cand vezi cât ai de scris mergi la indemnul lui Ozzy "Let me hear you scream". P.S. Nu sunt fan Ozzy dar îl cred un tip destul de deştept şi amuzant uneori desi poate fi şi înfricoşator (vă mai amintiţi când a decapitat acel liliac pe scena cu gura?). P.S.2 Inteligent deoarece nu a auzit de Justin Bieber( dăăăăă nici nu merita sa auyi de el ca asurzeşti la cât de afon şi prost e) şi s-a saturat de Lady Gaga (ceea ce îl cred)

2 comentarii:

  1. :)) haide ca e chiar tare asta.... dar ... chiar.... j.b. nu e chiar afon... dar e urat (iax)...si gaga e o ...drogata :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ms mult de suport!!:)) super mijto blogul tau

    RăspundețiȘtergere